Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής των προϊόντων:
1) Με εταιρία courier
2) Με εταιρία μεταφορών (κατόπιν συνεννόησης)

Γενικά:
Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με εταιρία courier στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές γίνονται και από το φυσικό κατάστημα μας στην διεύθυνση Αρμονίας 8, Άγιοι Θεόδωροι – Πύργος Ηλείας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, εκτός  Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.

Προσφέρουμε Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού που γίνονται με προορισμό την πόλη του Πύργου Ηλείας.
Προσφέρουμε Δωρεάν αποστολή (ισχύει για όλους τους τρόπους αποστολής) σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€. Για παραγγελίες κάτω των 39€ τα έξοδα αποστολής  με courier ανέρχονται σε 4€, ενώ σε περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με 2€. Για την οικονομική επιβάρυνση με άλλο τρόπο αποστολής (Μεταφορική εταιρία) θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Όλες οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται έως τις 14:00 θα αποστέλλονται αυθημερόν, οπότε σε 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την περιοχή θα είναι στα χέρια σας. Παραγγελίες που παραλαμβάνονται μετά τις 14:00 θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Κόστος μεταφορικών εξόδων ανά γεωγραφική περιοχή:
Το κόστος των μεταφορικών για όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας μέσω courier ανέρχονται σε 4€. Σε περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με 2€.
Αν θέλετε να σας αποσταλούν τα προϊόντα με άλλον τρόπο (π.χ. Μεταφορική εταιρία) θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.
Για την πόλη του Πύργου τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Χρόνος Παράδοσης:

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης (ισχύει για όλους τους τρόπους αποστολής) διαμορφώνεται ανάλογα την περιοχή που βρίσκεστε.  Η παράδοση γίνεται σε 1 έως και 4 ημέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας.

Γενικές πληροφορίες αποστολών:

Για κάθε παραγγελία που κάνετε, λαμβάνεται ενημερωτικό e-mail από την εταιρία μας, με τα στοιχεία της παραγγελίας (προϊόν, κόστος, μεταφορικά κλπ) , τον κωδικό αποστολής καθώς και τον αριθμό παρακολούθησης  (tracking number) μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε το που βρίσκεται το προϊόν/ντα σας.

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 26210 29718, 26210 32443 και στο e-mail της επιχείρησης: poulain_pyrgos@yahoo.gr