Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής των προϊόντων:
1) Με εταιρία courier
2) Με εταιρία μεταφορών (κατόπιν συνεννόησης)

Γενικά:
Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με εταιρία courier στην διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει στην παραγγελίας σας.
Παραλαβές γίνονται και από το φυσικό κατάστημα μας στην διεύθυνση Αρμονίας 8, Άγιοι Θεόδωροι – Πύργος Ηλείας.
Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, εκτός Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού με προορισμό την πόλη του Πύργου Ηλείας.
  • Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€. Για παραγγελίες κάτω των 39€ τα έξοδα αποστολής  με courier ανέρχονται σε 4€, ενώ σε περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με 2€. Για την οικονομική επιβάρυνση με άλλο τρόπο αποστολής (Μεταφορική εταιρία) θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 14:00 θα αποστέλλονται αυθημερόν. Παραγγελίες που λαμβάνουμε μετά τις 14:00 θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Κόστος μεταφορικών εξόδων ανά γεωγραφική περιοχή:
Το κόστος των μεταφορικών για όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας μέσω courier ανέρχονται σε 4€. Σε περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με 2€.
Αν θέλετε να σας αποσταλούν τα προϊόντα με άλλον τρόπο (π.χ. Μεταφορική εταιρία) θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.
Για την πόλη του Πύργου τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Χρόνος Παράδοσης:

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης (ισχύει για όλους τους τρόπους αποστολής) διαμορφώνεται ανάλογα με την διέυθυνση αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες και για δυσπρόσιτες περιοχές 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Γενικές πληροφορίες αποστολών:

Για κάθε παραγγελία που κάνετε, λαμβάνεται ενημερωτικό e-mail, με τα στοιχεία της παραγγελίας (προϊόν, κόστος, μεταφορικά κλπ) , τον κωδικό αποστολής καθώς και τον αριθμό παρακολούθησης  (tracking number) μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε το που βρίσκεται το δέμα σας.

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 26210 29718 ή στο e-mail: poulain_pyrgos@yahoo.gr