Πολιτική Επιστροφών

Η βιοτεχνία βρεφικών και παιδικών ρούχων Poulain θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από τις αγορές σας και τις online παραγγελίες σας, είναι κοντά σας σε ωράριο καταστημάτων δηλαδή καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:30 το απόγευμα έως 21:00 το βράδυ. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Επιστροφές προϊόντων:
Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής μέρος ή και ολόκληρης της παραγγελίας του στο κατα΄στημά μας, μόνο εάν τα προϊόντα επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση. Θα πρέπει να φέρει όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) καθώς και να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια, νούμερα και τα συνοδευτικά καρτελάκια τους. Το δικαίωμα επιστροφής παραμένει ενεργό για 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

Σε περίπτωση που το προϊόν προς επιστροφή δεν πληρεί τους παραπάνω όρους θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση. Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή εκτός από την περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας (ελλατωματικό προϊόν, λα΄θος προϊον) οπότε φυσικά τα έξοδα επιστροφής είναι δική μας ευθύνη.

Επιστροφές σε ρούχα παρέλασης και παιδικές στολές δεν γίνονται δεκτές.

Αλλαγές
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα μεταφορικά έξοδα για τις αλλαγές προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, δηλαδή βρεφικά και παιδικά ρούχα μπορείτε να τα αλλάξετε μόνο με βρεφικά και παιδικά ρούχα, ρούχα παρέλασης μπορείτε να τα αλλάξετε μόνο με ρούχα παρέλασης.

Αλλαγές σε ρούχα παρέλασης γίνονται δεκτές, αλλαγές σε παδικές στολές δεν γίνονται δεκτές καθώς φτιάχνονται κατα παραγγελία.

Επιστροφές χρημάτων:
Επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που με υπαιτιότητα δική μας έχετε λάβει λάθος ή ελλατωματικό προϊόν.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλέφωνικά στο 2621029718 ή μέσω email στο poulain_pyrgos@yahoo.gr