Πολιτική Επιστροφών

Η βιοτεχνία Poulain θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας όλες τις ώρες καταστημάτων δηλαδή καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:30 το απόγευμα έως 21:00 το βράδυ για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Επιστροφές προϊόντων:
Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος μόνο εάν αυτό επιστραφεί στην εταιρεία μας σφραγισμένο και σε άψογη κατάσταση εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής. Επίσης θα πρέπει να φέρει όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, ενημερωτικό υλικό ή υλικό προώθησης) καθώς και να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια, νούμερα κλπ.

Σε περίπτωση που το προϊόν προς επιστροφή δεν πληρεί τους παραπάνω όρους θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση. Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη εκτός από περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας οπότε φυσικά τα έξοδα επιστροφής είναι δική μας ευθύνη.

Αλλαγές
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε μέγεθος σε κάποιο προϊόν θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές και αποστολές διαφορετικού μεγέθους βαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές χρημάτων:
Επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που με υπαιτιότητα της εταιρίας μας το προϊόν που παραλάβατε δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή ή είναι ελαττωματικό.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 26210 29718 και 26210 32443.