Εταιρία

Poulain – Βιοτεχνία Ετοίμων Ενδυμάτων

Η βιοτεχνία παιδικών ενδυμάτων και στολών Poulain είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1978 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα κάτω Πετράλωνα, αρχικά με την επωνυμία «Milly». Γρήγορα επεκτείνετε και στην Καλλιθέα και το 1989 οι ιδρυτές της δίνουν το όνομα «Poulain». Το 1992 μεταφέρεται στον Πύργο Ηλείας και συγκεκριμένα στην οδό Αρμονίας 8, στον Ανθόπυργο όπου δραστηριοποιείτε έως και σήμερα.

Στην Βιοτεχνία μας μπορείτε να βρείτε:

ΒΡΕΦΙΚΑ & ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ
Βρείτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα βρεφικά και παιδικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια που καλύπτουν όλες τις ηλικίες, από την στιγμή της γέννησης έως και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας.

ΡΟΥΧΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ
Για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας στο σχέδιο και τα χρώματα που επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε και ομαδικές παραγγελίες για σχολεία και συλλόγους.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ
Αναλαμβάνουμε κατόπιν παραγγελίας την κατασκευή παιδικών στολών οποιασδήποτε σχολικής εκδήλωσης (Παιδικές στολές Χριστουγέννων, Σκέτς – Θεάτρου, τελετών λήξης) για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά.

ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ
Κατόπιν παραγγελίας κατασκευάζουμε ρούχα χορού για σχολές ή συλλόγους. Τα ρούχα δημιουργούνται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, στα πιο ευφάνταστα σχέδια και χρώματα που εσείς επιθυμείτε.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε ή και να αγοράσετε άμεσα μέσω του e-shop μας παιδικά ρούχα ή είδη παρελάσεως καθώς και να δείτε δείγματα δουλειάς των υπόλοιπων δραστηριοτήτων μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Poulain – Παιδικά Ρούχα – Παιδικές Στολές

Διεύθυνση: Αρμονίας 8, Άγιοι Θεόδωροι (Ανθόπυργος)
Πύργος Ηλείας
Τ.Κ.: 27131
Τηλέφωνο: 26210 29718
Fax: 26210 32443
E-Mail: poulain_pyrgos@yahoo.gr